Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στο Χαλάνδρι με την δολοφονία του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά του στις 21 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες των αρχών είχαν στραφεί προς την 64χρονη Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία αφού αναζητούνταν εδώ και μέρες, τελικά συνελήφθη σήμερα σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι.Μετά την σύλληψη της η γυναίκα ανέφερε στις αρχές πως το μοιραίο βράδυ ο 64χρονος μεσίτης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και πως ακολούθησε έντονος τσακωμός μεταξύ τους.

«Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε», φέρεται να δήλωσε.

Η 64χρονη αποκάλυψε επίσης ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Όταν άρχισε η έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεσης της σορού, αποφάσισε να φύγει.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει ότι έχει γίνει εκχύμωση στο κάτω χείλος του θύματος που μπορεί να δικαιολογήσει απόφραξη μύτης και στόματος. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προέρχεται από ασφυξία.