Ο χαμός έγινε στο καρναβαλικό "Σουρωτήρι", στο στέκι της Κολοκοτρώνη, σε ένα από τα καλύτερα πάρτι του τελευταίου τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Το "Σουρωτήρι" μας έδωσε την ιδέα να ντυθούμε πρωταθλητές και να μπούμε στο παιχνίδι ενός... Ολυμπιακού Αγώνα που σίγουρα έμεινε αλησμόνητος, σε όσους πήραν μέρος σε αυτόν.

Τα ρεκόρ ήταν μεγάλο και οι επιδόσεις των πρωταθλητών ιδιαίτερα υψηλές στο πάρτι του Olympic Games. Ρεκόρ στην διασκέδαση και στο καρναβαλικό κέφι, με τους μεταμφιεσμένους αθλητές να δείχνουν ότι είναι προετοιμασμένοι και ότι έχουν κάνει σκληρές προπονήσεις για να πετύχουν τα κατορθώματα τους. 

Οι περισσότεροι, άλλωστε, έδειξαν να έχουν μεγάλες αντοχές στον χορό, αφήνοντας να τους παρασύρει η υπέροχη μουσική και η όλη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει για την μοναδική αυτή βραδιά οι υπεύθυνοι του Σουρωτήρι. Πρωτάθλημα, δεν ξέρουμε βέβαια ποιοι πήραν.


Όλοι όμως κατά την διάρκεια του αγώνα, έγιναν μία αγκαλιά, χόρεψαν με την ψυχή τους, σηκώνοντας στο τέλος της βραδιάς το τρόπαιο, δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες βραδιές που ακολουθούν στην Πάτρα. Είναι γνωστό άλλωστε: Ο πρωταθλητισμός στο Πατρινό Καρναβάλι δεν έχει σταματημό. 

Πρέπει να είσαι σε συνεχή επαγρύπνηση και να βάζεις κάθε φορά νέους στόχους. Έτσι δεν είναι πρωταθλητές του Olympic Games;