Με αφορμή το περιστατικό με τις φόλες στα Νιφορέικα η Ανθρώπινη Κοινωνία Ελλάς ξεκινά εκστρατεία κατά της πατάτας Αχαΐας.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Στα Νιφορέικα Αχαΐας, έγινε το έγκλημα τις χρονιάς. Ασυνείδητο και απολίτιστο ον, έριξε φόλες δίπλα σε δοχείο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, ένας Αετός, ένα Γεράκι, ένας Ελληνικός ποιμενικός, (“ζώα” υπό εξαφάνιση), δυο ημίαιμα σκυλιά, δυο γάτες και μια αλεπού, αθώα πλάσματα, να πεθάνουν με φρικτό τρόπο.

Είναι ντροπή για την περιοχή και εξευτελισμός χώρας, που θέλει να λέγεται πολιτισμένη. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με αφορμή το περιστατικό, η Ανθρώπινη Κοινωνία Ελλάς "ΑΚΕ" ξεκινάει εκστρατεία κατά της πατάτας Αχαΐας μέχρι που να βρεθεί ο ένοχος της αποτρόπαιας πράξης.

επιμένουμε Ελληνικά, αλλά… Δεν μπορεί να συνεχιστή αυτό στην Αχαΐα ούτε στην υπόλοιποι Ελλάδα, ζώα πεταμένα παντού, φωλιασμένα, χτυπημένα από αυτοκίνητα, κακοποιημένα, εγκαταλελειμμένα, αλυσοδεμένα μόνιμα, σιδερένια βαρέλια για σπίτια, τσαμπουκάδες, συγκαλύψεις, αδιαφορία, εγωισμοί και άλλα πολλά.