Με μία λέξη, τα λέμε όλα για όσα έγιναν το βράδυ της τελευταίας Παρασκευής του Πατρινού Καρναβαλιού, στον "Κόκκινο Χορό", στο Royal της Πάτρας. 

Παρτάρα!!! Κέφι, διάθεση, ατμόσφαιρα και πάνω από όλα υπέροχες μουσικές ήταν τα βασικά στοιχεία που χαρακτήρισαν τον καθιερωμένο πλέον χορό του Πατρινού Καρναβαλιού που φέτος φιλοξενήθηκε στο Royal. 

Όλα αυτά μέσα σε ένα καρναβαλικό κλίμα που συνεπήρε άπαντες, με αποτέλεσμα ο χορός να κρατήσει έως το πρωί, σε ένα event που σίγουρα θα μείνει αλησμόνητο σε όλους το έζησαν από κοντά. Ο "Κόκκινος Χορός" ήταν σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για τους Πατρινούς, τους καρναβαλιστές και όχι μόνο, για να μπουν στο κλίμα του τελευταίου διημέρου. 

Στο Royal βρέθηκε σχεδόν η μισή Πάτρα, οι προσκλήσεις έτσι και αλλιώς είχαν γίνει ανάρπαστες εδώ και μέρες και όσοι ήταν οι τυχεροί και κατάφεραν να δώσουν το παρών σε αυτή την εκδήλωση, πλέον θα έχουν να το λένε: Πήραν μέρος στο καλύτερο πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. 

Το patrasevents.gr εξασφάλισε τα πρώτα φωτογραφικά κλικ και λήψεις από τον Κόκκινο Χορό. Πάρτε μία γεύση για να καταλάβετε για το τι λέμε. 


Κέφι, καρναβαλική διάθεση και όλα στο.... κόκκινο