Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, στόχος σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία. Μια χαρά θα τα πάτε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξουν αμοιβαίες εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης. Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, τώρα υποχωρούν οι εγωιστικές διαθέσεις. Αν θέλετε επανασύνδεση θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για επανένωση. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να μιλήσετε για θέματα μελλοντικών δεσμεύσεων, οι βλέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, θα καταφέρετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να πορευτείτε με ισορροπία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που δυσκολεύουν την πορεία της σχέσης σας. Θα εστιάσετε στη θετική, συναισθηματική, και ερωτική πλευρά των καταστάσεων. Συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει απρόσμενες διαστάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης ερωτικής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, θα προκύψουν ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις. Δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, δείξτε εμπιστοσύνη, θα σας λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις. Τώρα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε και να κινηθείτε ώριμα, αν είστε χωρισμένοι θα προκύψει επανασύνδεση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την ερωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, να την στηρίξετε σε γερές βάσεις. Τηλεφώνημα θα έχετε, θα εστιάσετε στο ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι κινήσεις σας δεν θα είναι επιπόλαιες ούτε παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να αδρανήσετε μπροστά στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας που θα σας εμφανιστεί. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση. Εσείς οι απογοητευμένοι ίσως να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, σήμερα θα βάλετε σε τάξη και σειρά αισθήματα και βλέψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, κινηθείτε αποφασιστικά θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Έρχονται αποκαλύψεις, δεν θα υπάρξουν υπεκφυγές ούτε συναισθηματικά καμουφλαρίσματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, για εσάς τους ελεύθερους που επιθυμείτε να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας διακρίνει ευθύτητα και ειλικρίνεια, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα είστε αναλυτικοί και αποκαλυπτικοί. Μεταξύ σας θα υπάρξει άνοιγμα καρδιών, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Για σήμερα προμηνύεται θερμή συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αισθήματα πάθους, εσείς οι χωρισμένοι ετοιμαστείτε για επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε με τρόπο ώριμο και σοβαρό, σας διαβεβαιώνω πως η τακτική σας θα είναι αποτελεσματική. Αν στόχος σας είναι το πρώην ερωτικό στις ταίρι η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η αμοιβαία ερωτική σας έλξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε ερωτικά. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι’ αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εσείς που θέλετε επανασύνδεση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με τον πρώην ταίρι σας, η αμοιβαία συγκαταβατικότητα θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση με αποτελεσματική τακτική. Για εσάς που διαγράψατε το παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

Πηγή: loveletters.gr