Το Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οργανώνει για 10η συνεχή χρονιά τη δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών», με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

"Πρωταρχικός στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές της Περιφέρειάς μας, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματός μας στο κοινωνικό σύνολο. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, καλούμε τα Σχολεία της Περιφέρειάς μας να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις Ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από 18 Μαρτίου έως 19 Απριλίου 2019", αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών http://www.upatras.gr/el/node/6649 και να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας (τηλ. 2610 996649, 2610 969046, Φαξ: 2610 996665, email: [email protected]).