Ξεκίνησε η κορύφωση των αφίξεων των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας. 

Τα δρομολόγια από τον σταθμό του Κηφισού προς την Πάτρα γίνονται κάθε πέντε λεπτά και έτσι ένα "τσουνάμι" επισκεπτών, καταφτάνει από το πρωί της Παρασκευής στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέχρι ώρας ο αριθμός των επισκεπτών που έχει φτάσει στην Πάτρα, ξεπερνά τα 2.500 άτομα, ενώ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και ανήμερα το πρωί της Κυριακής, όπου θα συνεχίζονται τα δρομολόγια προς την Πάτρα, το νούμερο αυτό αναμένεται να διπλασιαστεί ή ακόμα και να τριπλασιαστεί.

Όπως λένε οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ η αύξηση των αφίξεων των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού, σε ότι αφορά την δική τους εταιρεία, αναμένεται να ξεπεράσει το 20% σε σύγκριση με πέρυσι.

"Ήδη ο κόσμος που έχει φτάσει στην Πάτρα έχει ξεπεράσει τα 2.500 άτομα και συνεχώς ο αριθμός αυτός αυξάνεται" τονίζει ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος.  

"Μέχρι την Κυριακή περιμένουμε να έρθουν στην Πάτρα πάνω από 10.000 επισκέπτες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό προσέλευσης των τελευταίων χρόνων και σε αυτό βέβαια βοηθάει και ο καιρός. Εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για να υποδεχτούμε αυτόν τον κόσμο, έχοντας ορίσει έκτακτα δρομολόγια και βρισκόμενοι σε επιφυλακή όλες αυτές τις ημέρες". 


Έκτακτα δρομολόγια και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σημαντικός αριθμός επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα και μέσω της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ήδη έχει ανακοινώσει 48 έκτακτα δρομολόγια από το Κιάτο προς την αχαϊκή πρωτεύουσα κατά την διάρκεια του τριημέρου. 

Στο μεταξύ από το πρωί της Παρασκευής αυξημένη είναι η κίνηση και στον νέο αυτοκινητόδρομο της Πατρών - Κορίνθου, με δεκάδες επισκέπτες να έρχονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα με το όχημα τους. 

Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως και οι αφίξεις που θα κορυφωθούν από το απόγευμα της Παρασκευής. Οι προβλέψεις όλων όσων έλεγαν ότι το φετινό τριήμερο η Πάτρα θα γνωρίσει την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου των τελευταίων χρόνων μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται και με το παραπάνω.

Ήδη από την Πέμπτη, σύμφωνα με αρκετούς ανθρώπους της αγοράς, οι οιωνοί για το θέμα της επισκεψιμότητας στο φετινό τριήμερο ήταν κάτι παραπάνω από θετικοί, με τους δρόμους της πόλης να έχουν γεμίσει από ζωή και τα καταστήματα εστίασης να έχουν αρκετό κόσμο.  

Το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλα τα μέρη της Ελλάδος και τα κύματα επισκεπτών έρχονται από παντού, με επίκεντρο προέλευσης την Αθήνα, αλλά και πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδος. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το Καρναβάλι της Πάτρας, με τα κύματα των επισκεπτών όσο περνούν οι ώρες να μεγαλώνουν και να αυξάνονται.