Ο Γρηγόρης Μάλλιαρης κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη "Όραμα για την Δυτική Αχαΐα" και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ο Γρηγόρης Μάλλιαρης είναι ακόμα ένας υποψήφιός μας στη δημοτική ενότητα Μόβρης. Είναι παντρεμένος με τη Μάνθα Γκοτσοπούλου και έχουν ένα γιο, το Βασίλη. Κατάγεται από τα Σαγαίικα, αποφοίτησε από το λύκειο Λάππα και ζει μόνιμα στην Κάτω Αχαΐα. Ο Γρηγόρης είναι εν ενεργεία πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σαγαιΐκων καθώς οι συντοπίτες του τον επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά για τη θέση αυτή. Επί δώδεκα συναπτά έτη υπηρέτησε από όλες τις θέσεις την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Π.Σ. Εθνικός Σαγαιΐκων» και είναι ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου. Ο ίδιος εργάζεται σαν ασφαλιστικός σύμβουλος ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε και για το δήμο Μόβρης.

Η σεμνότητα και το ήθος χαρακτηρίζουν το Γρηγόρη Μάλλιαρη και γι¨αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συνδημότες του, τους οποίους υπηρετεί πάντα με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους σαν το Γρηγόρη που πάντα πράττει με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την αγάπη και την ανιδιοτέλεια για τον τόπο του."