Νέα καταγγελία έφτασε στα γραφεία του patrasevents.gr από φοιτητή που κατηγορεί καθηγητή του για μεροληπτική στάση και για αυστηρότητα στην βαθμολογία του. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει μεταξύ άλλων ο φοιτητής που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ο συγκεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών είχε περάσει πριν από κάποια χρόνια από πειθαρχικό αλλά τελικά αθωώθηκε. 

Όπως τονίζεται στην καταγγελία "ο καθηγητής αυτός στο μάθημα του, στη εξεταστική που μόλις πέρασε βαθμολόγησε γραπτά αρνητικά, χωρίς να έχει πει νωρίτερα κάτι - λόγω κάποιον σημαντικών λαθών τα οποία όμως είναι ανεπίτρεπτο να βαθμολογούνται έτσι από την στιγμή που ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιον. 

Επιπλέον το μάθημα του με τον τρόπο που γίνεται παραπέμπει σε παλιότερες δεκαετίες που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά μέσα και στην ουσία δεν βοηθάει καθόλου τον φοιτητή ο τρόπος διδασκαλίας του. Μάλιστα, ο αριθμός των φοιτητών που κόβει είναι πολύ μεγάλος και τους κόβει ακόμα και με 4,9.

Εξάλλου, δεν δέχεται καμία από τις παρατηρήσεις των φοιτητών του για σωστές ασκήσεις που βρίσκουν στα γραπτά τους όταν ζητάνε να τα δουν και το πρώτο πράγμα που λέει είναι ότι δεν αλλάζει τον βαθμό".

Σύμφωνα με την γραπτή καταγγελία του φοιτητή "ίσως να μην είναι και η ιδανική λύση να αποχωρήσει από το τμήμα, όμως η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο με πολλές ενέργειες του ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν είμαστε παράλογοι όλοι οι φοιτητές απλά η νεανική ορμή μας κάνει να μοιάζουμε έτσι".

Και καταλήγει ο φοιτητής λέγοντας: "Τα λέω όλα αυτά γιατί είναι  σημαντικό πολλά παιδιά να ξέρουν τι συμβαίνει στο πανεπιστήμιο. Σκοπός μου δεν είναι να φοβηθεί ο συγκεκριμένος καθηγητής, αλλά να κινητοποιηθούν κάποιοι μηχανισμοί (αν υπάρχουν πλέον σε αυτή την χώρα) και να υπάρξει μια αντικειμενική αξιολόγηση".