Όλα είναι έτοιμα στο κέντρο της Πάτρας για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, με τις δύο παρελάσεις που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή. 

Ήδη στην πλατεία Γεωργίου έχουν τοποθετηθεί οι κερκίδες για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις παρελάσεις και όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος δεν πρόκειται να υπάρξουν προσκλήσεις για τους επισήμους. 

Οι θέσεις θα είναι ελεύθερες, θα μπορεί να κάτσει να δει όποιος θέλει από εκεί την παρέλαση, αρκεί βέβαια να προλάβει να έχει βρει χώρο. Οι μόνοι επίσημοι προσκεκλημένοι που θα βρίσκονται στις κερκίδες της πλατείας Γεωργίου απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων θα είναι τα μέλη της κινέζικης αποστολής που έχει φτάσει ήδη στην Πάτρα για να συμμετάσχει και να δει από κοντά τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Έτσι, και φέτος συνεχίζεται ο θεσμός της κερκίδας του λαού που έχει καθιερώσει η δημοτική αρχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μεταξύ ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση ηχείων για την μουσική κάλυψη των καρναβαλικών παρελάσεων κατά μήκος της οδού Κορίνθου από όπου θα περάσουν τα γκρουπ των καρναβαλιστών και τα άρματα του δήμου.