Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις φέρονουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις αφετηρίες του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας για την προσεχή Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Πατρών:

Από το Σάββατο 9/3/2019 στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1, Νο2, Νο3, Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου.

Από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3/2019 και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα το πρωί θα υπάρξουν δρομολόγια προς Πανεπιστήμιο – Προβλήτες (ΡΙΟ) όλο το βράδυ κάθε 30 ΛΕΠΤΑ καθώς και στην Γραμμή Νο2 θα υπάρχει λεωφορείο κάθε 30 λεπτά με διαδρομή Αγ. Σοφίας – ΤΕΙ.

Τα δρομολόγια του τριημέρου 8-9-10/03/2019 διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1: Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30 [Σάββατο και Κυριακή]. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που έρχονται από Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση και επιστροφή Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη ΚΑΙ Έλληνος Στρ. – Νόρμαν – Παραλιακή επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου για αυτά που έρχονται από Τερψιθέα.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2: Παρασκευή 8/3/2019, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Αγ. Σοφίας. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη - Αφετηρία και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3: Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία [Σάββατο και Κυριακή] Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου. Από Θερμοπυλών θα υπάρχει λεωφορείο μέχρι την Καρόλου κάθε 30 λεπτά.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5: Τα δρομολόγια την Κυριακή μετά τις 11.00 θα είναι ανά 30 λεπτά . Το τελευταίο δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 [Σάββατο και Κυριακή] Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο parking της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6: Παρασκευή 8/3/2019, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο . Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά από Αράτου και Κορίνθου. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ. Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7: Τα δρομολόγια της Κυριακής θα είναι κάθε μία ώρα για Σούλι-Σαραβάλι. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου - Κανακάρη ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη - Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8: Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανα 30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά με τελευταίο δρομολόγιο 24.15. (Σάββατο και Κυριακή).

Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη - Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη.