Εργαστήρι για έντονη, εντατική, βαθύτερη, ρυθμικά πιο ακανόνιστη ανα_κίνηση. Με τεχνικές του σύγχρονου χορού, θεατρικές ασκήσεις, παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς θα δουλέψομε τη φωνή, την αποδοχή των ιδιαιτεροτήτων του κάθε σώματος, τους περιορισμούς και την ελευθερία, την αρμονική λειτουργία και αυθεντική σχέση με το χώρο, το χρόνο, τον εαυτό και το Άλλο.
Επιθυμώ να δουλέψω με μια μικρή, κλειστή ομάδα χοροθεάτρου στην οποία θα συμμετέχουν πρόσωπα που συνάντησα και δούλεψα μαζί τους στο παρελθόν, σώματα που νοστάλγησα να οδηγήσω (και μαζί κι εγώ να οδηγηθώ) αλλά και με νέα σώματα, ερχόμενα από επιθυμία δυνατή για πορεία προς τη βαθύτερη αποδοχή του σώματος, για συνάντηση με το «άδειο» και «ανοιχτό» σώμα, το ικανό στην επικοινωνία, το δημιουργικό.

Το εργαστήρι θα οδηγήσει σε παράσταση στην οποία θα ενσωματωθούν βιώματα των μετεχόντων, σε μια μυθοπλασία στην οποία θα αφαιρεθεί μεγάλο ποσοστό της πληροφορίας που θα έχει κατατεθεί κατά την διαδικασία του μοιράσματος, θα γίνει η μετατόπιση από το προσωπικό στο οικουμενικό ώστε να ειπωθεί η ιστορία TOMB NO TOMB στο θέατρο.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και
θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Πληροφορίες και εγγραφές 6976860062