Με ανακοινωσή της, η παράταση "Όραμα για την Δυτική Αχαΐα" καυτηριάζει το πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας.

Συγκεκρινένα αναφέρει: "Η πλήρης αδυναμία της δημοτικής αρχής να εκπονήσει ένα στοιχειώδες σχέδιο συντήρησης των αγροτικών δρόμων είναι γνωστή και διαπιστωμένη! Όμως πέραν αυτού και ένα δεύτερο θέμα, η ρουσφετολογική της πολιτική, κάνει το πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας ακόμη μεγαλύτερο! Η χαλικόστρωση αυλών, οικοπέδων και ιδιωτικών δρόμων «φίλων» της δημοτικής αρχής!

Η αρμόδια επιτροπή παραλαβής αρνήθηκε να υπογράψει τα πρωτόκολλα παραλαβής των χαλικιών αφού είναι αδύνατον να πιστοποιήσει την κατανομή των χαλικιών που αναφέρεται στην σχετική μελέτη! Και πως να κάνει την δουλειά της η επιτροπή παραλαβής αφού αρκεί ένα τηλεφώνημα και το χαλίκι έφτασε! Διαδικασία delivery, αρκεί να τηρεί τις προδιαγραφές ο εν δυνάμει ψηφοφόρος, να είναι δηλαδή διατεθειμένος να ανταλλάξει την ψήφο του και την αξιοπρέπειά του με ένα φορτηγό χαλίκι!

Μετά από αυτό το «νοικοκύρεμα» φταίνε τα «έντονα καιρικά φαινόμενα» που έπληξαν το δήμο και δεν μπορούν οι συνδημότες μας να πάνε στα χωράφια τους! Οι τόσο αναγκαίες βροχοπτώσεις έγιναν έντονα καιρικά φαινόμενα! Αφού δεν υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και οργάνωση αντιμετώπισης των προβλημάτων της αγροτικής οδοποιίας φταίνε οι βροχές! Αφού τα χαλίκια έπαψαν να χρησιμοποιούνται για την αγροτική οδοποιία αλλά έγιναν εργαλείο αλίευσης ψήφων στα χέρια των νοικοκυραίων της δημοτικής αρχής πως να υπογράψει την παραλαβή τους η επιτροπή;

Κύριοι της δημοτικής αρχής όλοι μας σε αυτόν τον τόπο μεγαλώσαμε. Γνωρίζουμε τα καιρικά φαινόμενα της περιοχής μας! Ξέρουμε καλά πως δε φταίνε οι βροχοπτώσεις που οι αγροτικοί δρόμοι είναι κατεστραμμένοι! Φταίει η ανικανότητα, η πολιτική και η νοοτροπία σας! Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζετε!".