Οι νύχτες του Πατρινού Καρναβαλιού φτάνουν στην κορύφωσή τους και τα καρναβαλικά parties δίνουν και παίρνουν για το τελευταίο πενθήμερο, όπου πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του κεφιού και της διασκέδασης. 

Υπάρχουν βέβαια ορισμένα events που έχουν γίνει θεσμός όλα αυτά τα χρόνια για το Πατρινό Καρναβάλι και τα οποία έχοντας μία ιστορία πίσω τους συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των καρναβαλιστών. Άλλα πάλι που στηρίζονται σε μία πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα κεντρίζει. Ορισμένα φυσικά από αυτά έχουν ήδη γίνει. 

Πάρτι όπως το "Studio 54" στο Tam Toom, τα "Ταλέντα" στα Αστέρια, το "Your Face Sounds Familiar" στο Disco Room, το "Freak show" στην ΓΙΑΦΚΑ, το "80ies" στο Royal και άλλα πολλά που ελπίζουμε να μην χάσατε και να πήγατε.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε μία μικρή αναφορά στα πάρτι που γίνονται από απόψε και μετά, έτσι ώστε να μην χάσετε αυτά που ακολουθούν. Φυσικά δεν είναι τα μοναδικά. Οι νύχτες της Πάτρας είναι γεμάτες από events και όπου και να πάτε το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά.


Τετάρτη και Πέμπτη κάνουμε προθέρμανση!

Ξεκινάμε από την Τετάρτη, με τι άλλο από το κλασικό Trash Party του Mods Club που φυσικά το καρναβάλι παίρνει ένα άλλο ύφος και γίνεται ακόμα πιο trash και ξεχωριστό. 

Γνωστές επιτυχίες από το παρελθόν, videos, εκπλήξεις και άλλα πολλά, σε ένα πάρτι που ξεχωρίζει έτσι και αλλιώς. Την Τετάρτη υπάρχει επίσης Eurovision Kitsarella Party στο More Steps Naja με όλες τις Γιουροβίζιον στιγμές που χαράχτηκαν βαθιά μέσα στην συνείδησή μας να έρχονται μέσα στο καρναβάλι της Πάτρας. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε στη λίστα τις Κούκλες, το πάρτι θεσμό που έρχεται για άλλη μια χρονιά έρχεται στο Disco Room την Τετάρτη για να μας καταπλήξει και πάλι. Οι Κούκλες θα παρουσιάσουν και φέτος ένα σόου που ανατρέπει τα δεδομένα και εμείς δεν έχουμε παρά να τις ακολουθήσουμε.  

Πάμε στην Πέμπτη τώρα όπου κυριαρχεί ασφαλώς ο Λευκός Χορός που κλείνει φέτος τα σαράντα χρόνια από το 1979 στο Beau Rivage όπου και ξεκίνησε..

Φέτος φιλοξενείται στο ανανεωμένο χώρο του Apotheosis Stage και υπόσχεται μία ξεχωριστή βραδιά με την επιμέλεια των Πάνο Σιαμπάνη και Γιάννη Ροδόπουλο καθώς και την συνεργασία για open buffet του Δημήτρη Φάκαλου.

Για τους πιο εναλλακτικούς καρναβαλιστές υπάρχει φυσικά το το Mods Club της Ηφαίστου που ξεκινάει τις άκρως καρναβαλικές βραδιές, ενώ για τους πιο λαϊκούς τύπους υπάρχει λίγο πιο δίπλα την ίδια νύχτα και ο "Πράσινος Χορός" με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, στη Φάμπρικα. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο "Ρόμπα Πάρτι" που γίνεται στις αγαπημένες μας "Χάντρες", αλλά και στο "Pyjama Parti" στο στέκι της Κολοκοτρώνη στο "Σουρωτήρι", σε δύο events, εξίσου ανατρεπτικά και καρναβαλικά. 

Τέλος, για την Πέμπτη η ΓΙΑΦΚΑ ανεβάζει στη σκηνή της τους Trashformers σε ένα διαγαλαξιακό πάρτι που θα μας βγάλει από την μόδα και τις βαρεμένες νοοτροπίες, κάνοντας τα πάντα γύρω μας πολύχρωμα και καρναβαλικά, σε ένα σίγουρα ξεχωριστό μασκέ event. 


Την Παρασκευή ετοιμαζόμαστε για... όλα!

Πάμε Παρασκευή τώρα. Ο Κόκκινος Χορός και η απίστευτη ενέργεια που βγάζει στους Πατρινούς και όχι μόνο αυτό το ιστορικό event θα μας εισάγει με τον καλύτερο τρόπο στο καρναβαλικό κλίμα, δίνοντας το ρυθμό για τις επόμενες ημέρες.

Ο χώρος είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορεί να προσφέρει φέτος η πόλη. Ένα μοναδικό Venue για Party, το Royal (παλαιό πτωχοκομείο) με τους εντυπωσιακούς εξώστες και το Stage παρέχει όλα τα δομικά στοιχεία που κάνουν ένα πάρτι πολλά υποσχόμενο.

Πέρα όμως από τον Κόκκινο Χορό, υπάρχει ένας διαφορετικού χρώματος χορός που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για τις καρναβαλικές νύχτες της Πάτρας. Το Dose διοργανώνει και φέτος το "Μαύρο Χορό" βάζοντας τη δική του πινελιά στο Πατρινό Καρναβάλι, την νύχτα της τελευταίας Παρασκευής. 

Ανατρέποντας τα δεδομένα, που θέλουν αυτές τις ημέρες και νύχτες να "ντύνονται" με μπόλικο χρώμα, το στέκι της Ηρώων Πολυτεχνείου, μας περιμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πιο "σκοτεινό" party της Αποκριάς.

Την Παρασκευή υπάρχει ασφαλώς και Hawaii 5-0 στο αγαπημένο Pas Mal, ένα -χωρίς αμφιβολία - από τα καλύτερα parties του φετινού καρναβαλιού, φέρνοντας μία καλοκαιρινή διάθεση στο καρναβαλικό μας mood, που πλέον μόνο για αυτό θα μυρίζει καλοκαίρι, αντηλιακό, παρεό και λουλούδια στο λαιμό. Πάρτε τις ρακέτες σας και πηγαίνετε. 

Ξεχωριστό ύφος, άλλωστε, θα έχει το πάρτι του "Deckadance" στη ΓΙΑΦΚΑ που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί. Όσοι θέλουν πιο αθλητικό στυλ, υπάρχει το πάρτι στο "Σουρωτήρι" των "Olympic Games", με το στέκι της Κολοκοτρώνη να καλεί να μεταμφιεστούμε σε πρωταθλητές και να κάνουμε τα δικά μας ρεκόρ στη διασκέδαση. 

Υπάρχει φυσικά και ένας ακόμα κλασικός χορός, αυτός των μεταμφιεσμένων της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας που γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1978, έτος της ίδρυσής της, πάντα την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, δίνοντας δυναμικά το στίγμα του στο Πατρινό Καρναβάλι. Φέτος θα γίνει με το ίδιο και μεγαλύτερο κέφι στο Boca Wine Bar. 

Και κλείνουμε για την Πέμπτη με τη "Μέρα της γυναίκας" στο Φάμπρικα, που σε συνδυασμό με το καρναβάλι, πρόκειται για ένα πάρτι [που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Και η αποκορύφωση του Σαββατοκύριακου

Μπαίνουμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού, όπου ανάμεσα στα δεκάδες πάρτι θα γίνουν αρκετά live. Aς ξεκινήσουμε από κάτι κλασικό.

Το τελευταίο Μπουρμπούλι του Πατρινού Καρναβαλιού θα γίνει στο Royal, με τον Πασχάλη και την Σοφία Αρβανίτη να ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή για να απογειώσουν με τις επιτυχίες τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Για την νύχτα του Σαββάτου υπάρχει ασφαλώς και το Epic party ενώ την Κυριακή το live των Alcatrash στην Αίγλη, με την Πατρινή μπάντα να είναι στη σκηνή και τους Romanos Papanikolaou & George Verriopoylos στα decks.

Ο Τόνι Σφήνος φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Πατρινό Καρανβάλι. Έρχεται την Κυριακή καλεσμένος από το LOCA Beach Club, στο Royal Theater Πάτρας, σε ένα αξέχαστο σόου. 

Εξάλλου, στο Apotheosis Live τα καρναβαλικά πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού, φέρνουν και πάλι στην καρναβαλική Πάτρα τον Τέρυ Χρυσό σε μία μοναδική βραδιά που θα αποτελέσει και το απόγειο του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού. 

Και σε όλα αυτά φυσικά υπάρχει και η ξεχωριστή πρόταση του "Αβαντάζ", του αγαπημένου after της Πάτρας που έχει ντυθεί στα καρναβαλικά του και μας περιμένει για νύχτες έως το ξημέρωμα στην καρναβαλική Πάτρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν...