Χαμός έγινε στα social media, στη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το επεισόδιο που έγινε στο κτίριο του ΤΕΕ στην Τριών Ναυάρχων, στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος για την ανάδειξη συνέδρων, όταν κάποιοι θερμόαιμοι επιτέθηκαν φραστικά στον Απόστολο Κατσιφάρα. 

Το θέμα έχει να κάνει φυσικά με την φερόμενη υποστήριξη που έχει η παράταξη του νυν περιφερειάρχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του Κινήματος Αλλαγής, κάτι που έχει διχάσει τα στελέχη του κόμματος, σε ότι αφορά τουλάχιστον τις περιφερειακές εκλογές.

Η αρχή έγινε από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης του Απόστολου Κατσιφάρα που αισθάνθηκε την ανάγκη να σχολιάσει το επεισόδιο που έγινε κατά του επικεφαλής του. 

Ακολούθησε η ανάρτηση του Χρήστου Γραμμένου, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος απάντησε ευθέως και με σκληρό τρόπο στον Κώστα Πετρόπουλο αναφέροντας αναλυτικά τα όσα έγιναν μέχρι την περίφημη επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του Απόστολου Κατσιφάρα και καταλήγοντας ως εξής: "Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος".

Μάλιστα ο κ. Γραμμένος τον κάλεσε να απαντήσει στη δήλωση του επικεφαλής του, για την έξοδο των μνημονίων και αν η ρητορική αυτή εκφράζει πραγματικά το Κίνημα Αλλαγής ή το ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε απάντηση του Κώστα Πετρόπουλου σε ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, χαρακτηρίζοντας διασπαστική την παράταξη του κ. Σπηλιόπουλου και τονίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο μέλος οργάνου του κόμματος να κατεβαίνει υποψήφιος σε αυτόν τον συνδυασμό. 

Και όλα αυτά τα ωραία, με αρκετές ενδιάμεσες αναρτήσεις στελεχών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής που αναλόγως έπαιρναν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.

Παρεμβάσεις όπως του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, της Αγγέλας Τριανταφύλλου, της Ελένης Ρουγκάλα, του Δημήτρη Πεφάνη, του Γιώργου Οικονομόπουλου και δεκάδων ακόμα μελών του Κινήματος και φίλων που πήραν θέση για ένα θέμα που όπως αποδεικνύεται "πονάει" αρκετά. 

Οι περισσότεροι πάντως κινήθηκαν σε αυτή τη κατεύθυνση: Να βγει ευθέως ο κ. Κατσιφάρας και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι δεν θέλει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει.