Θύμα ξυλοδαρμού και απειλών με μαχαίρια έπεφτε η 32χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Σητεία.

Η δίδυμη αδελφή της 32χρονης αποκάλυψε βίαια σκηνικά που έζησε η άτυχη γυναίκα από τον 36χρονο, ο οποίος την ζήλευε παθολογικά.

«Δε θα σε ξεχάσω ποτέ αδερφούλα μου. Σ’ αγαπάω. Έφυγες άδικα. Σ’ αγαπάω», έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή της εκλιπούσας. 

Μιλώντας στο Star, αποκάλυψε ότι είχε πάει μαζί με την αδελφή της να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

«Είμαστε δίδυμες αδελφές. Είχαμε πάει στην Αστυνομία και είχαμε πει ότι η αδελφή μου απειλείται γιατί της έβγαζε μαχαίρια και τη χτυπούσε συνέχεια. Έφυγε η αδελφή μου, πήγε ένα μήνα στης μάνας μου και αυτός (σ.σ. ο 36χρονος) έκανε τον καλό και συμβιβάστηκε για να βγάλουν συναινετικό διαζύγιο», ανέφερε.

Μιλώντας για το τραγικό συμβάν είπε: «Όταν πήγε η μητέρα μας να πληρώσει το ενοίκιο, αυτός (σ.σ. ο κατηγορούμενος) πήγε στο σπίτι για να πάνε τα παιδιά στον παιδίατρο. Δεν ξέρω τι έγινε. Όταν πέρασε ο αδελφός μου, άκουσε τα παιδιά να κλαίνε και μπήκε μέσα στο σπίτι. Την είδε κάτω, ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Με πήραν τηλέφωνο και έφυγα αμέσως από τη δουλειά και πήγα κι εγώ στο σπίτι».

«Η αδελφή μου με τον άντρα της ήταν 4 χρόνια μαζί και 3 χρόνια ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Ο γαμπρός μου ήταν πολύ νευρικός. Η αδελφή μου ήταν νέα, πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος χαμηλών τόνων, δε φώναζε, λάτρευε τα παιδιά της και φοβόταν μήπως της τα πάρει. Μάλιστα, είχαμε βάλει και κοινωνική λειτουργό και δεν έκανε τίποτα. Ήταν μικρό κορίτσι η αδελφή μου, αγαθό, δεν της άξιζε τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε η αδελφή της 32χρονης.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν στην γειτονιά της άτυχης γυναίκας. Μάρτυρας ανέφερε ότι ο36χρονος φαίνεται ότι παρέμεινε μέσα στο σπίτι της πεθεράς του για περίπου 10 λεπτά, όπως σημειώνει το neakriti.

«Είχε έρθει εδώ πέρα (σ.σ. να μείνει με τη μητέρα της), γιατί προφανώς είχε προβλήματα με τον άντρα της», ανέφερε αρχικά προσθέτοντας. ότι ο ίδιος δεν άκουσε και δεν κατάλαβε το παραμικρό εκείνη την ώρα.

«Ηρθε αυτός (σ.σ. ο 36χρονος) με το αμάξι του και το άφησε εδώ (σ.σ. έξω από το σπίτι της μητέρας του θύματος) για ένα δεκάλεπτο. Ήρθε μετά από πίσω ένα άλλο αμάξι κι επειδή είχε κλείσει τον δρόμο (σ.σ. ο 36χρονος), του κόρναρε. Ήρθε (σ.σ. ο κατηγορούμενος), πήρε το αυτοκίνητο κι έφυγε. Σε δέκα λεπτά μέσα», επισήμανε, μιλώντας στην κάμερα της «Κρητη TV».

«Βγήκα να κλείσω την πόρτα και είδα το ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ρωτάω “τι γίνεται, τι συμβαίνει;” και μου λέει (σ.σ. η μητέρα της 32χρονης) ότι ο γαμπρός της σκότωσε την κόρη της», είπε άλλη γειτόνισσα.