Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια περιμένουμε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 2 έως 20 , στα κεντρικά ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 19, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.