Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγείλει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και την βιντεοσκόπησή του, σχεδόν έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Ο 23χρονος και ο 22χρονος από το χωριό Μάσαρη Ρόδου και ο 19χρονος από τον Αρχάγγελο θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες, παραθέτοντας έγγραφες εξηγήσεις ενώπιον του ανώτερου αξιωματικού της Ασφαλείας Ρόδου.

Με το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας θα προκύψει αν υπάρχουν ενδείξεις που θα οδηγήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των τριών Ελλήνων για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Δημοκρατική η υπόθεση δεν είναι στοιχειοθετημένη όσο πρέπει, αφού οι καταγγελίες από την πλευρά των γονιών έχουν προέλθει ύστερα από όσα τους εκμυστηρεύτηκαν φίλες και συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Κάποιες από αυτές τις μαρτυρίες έγιναν μέσα σε φορτισμένο κλίμα και υπό το βάρος του ξαφνικού και βίαιου θανάτου της άτυχης φοιτήτριας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από αυτά που είπαν στους γονείς οι κοπέλες δεν τα επιβεβαίωσαν ενόρκως σε Λιμενικό, Ασφάλεια και ανακρίτρια.

Πηγή: Espresso