Η Ζέτα Δούκα θα βρεθεί στο πλευρό του Χάρη Ρώμα στο «Καφέ της Χαράς»! Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε για την πρόταση που έχει δεχτεί από τον Χάρη Ρώμα να ενσαρκώσει τη νέα γυναίκα στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα, όπως αναφέρει το zappit.

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί», αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα στον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR και εύλογα δημιουργήθηκε η απορία τι θα γίνει με την Ρένια Λουϊζίδου η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Το σόι σου».

«Από ότι ξέρω από τον Χάρη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δεν θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε», απάντησε η Ζέτα Δούκα.