Με σημαντικές επιτυχίες για την Αστραπή Πατρών και την Έκρηξη ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που έγινε στην Θεσσαλονίκη. 

Η Αστραπή κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο και τέσσερις πέμπτες θέσεις, ενώ παράλληλα στο ίδιο τουρνουά για την Έκρηξη έλαβε ο Σωτήρης Μιχόπουλος. Αναλυτικότερα:

"Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ιδιαίτερα ταλαντούχος, Σωτήρης Μιχόπουλος, αφού αναδείχτηκε «χρυσός» στο European Clubs Championships World Taekwondo G1 που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης «Nick Galis».

Ένα ακόμα μετάλλιο σαν επιβράβευση τον κόπων , των στερήσεων και της σκληρής δουλειάς για το νεαρό πρωταθλητή Ελλάδας. Συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο αλλά και στον προπονητή του τον Αντώνη Αντωνακόπουλο.

Από την Αστραπή είχαμε:

1η μέρα:

Πετρόπουλος Βλάσης: κατέκτησε τη 5η θέση μετά από τρεις αγώνες. 
Πετρόπουλος Γιώργος: ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον δεύτερο αγώνα από διεθνή παίκτη.

2η μέρα:

Πανόπουλος Αντώνης 5η θέση, έχασε στον αγώνα του με τον Σκοπιανό αθλητή για τα μετάλλια ο οποίος κατέκτησε τη πρώτη θέση

3η ημέρα αγώνων:

Μιχαλόπουλος Αλέξης: μετά από τρεις νικηφόρους  αγώνες έχασε στον 4ο αγώνα από τον Ουκρανό πρωταθλητή της κατηγορίας στα τελευταία δευτερόλεπτα σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Χρήστος Λαμπρόπουλος: είχε μια εκπληκτική εμφάνιση βγάζοντας εκτός τον Ισπανό πρωταθλητή, μια νίκη που του έδωσε την όγδοη θεση , ενώ έχασε στον 4ο αγώνα για τα μετάλλια από τον χρυσό νικητή της κατηγορίας του. Σημαντική εμπειρία για τον Χρήστο και αρκετά ευχαριστημένος δηλώνει ο δάσκαλος του από την απόδοση του.

Κούτσης Σταύρος: πολύ καλή εμφάνιση για τον Σταύρο στον πρώτο του αγώνα, ηττήθηκε όμως στον δεύτερο.
Ζουπης Θάνος και Χαρά Οκταρα ηττήθηκαν στο πρώτο τους αγώνα, παρόλα αυτά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

4η μέρα αγώνων:

Παναγόπουλος Απόστολος 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο!
Σταθατος Παναγιώτης, Μπακλεση Βασιλική, Βελισσαρης Κωνσταντίνος, Δημήτρης Βαμβακας ηττήθηκαν στον πρώτο τους αγώνα, παρόλα αυτά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την αθλητική τους πορεία.

Οι προπονητές Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπολος είναι πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών τους.