Σε γραπτή του δήλωση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Πετρόπουλος και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα, σχολίασε τις δηλώσεις του Κώστα Σπηλιόπουλου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πετρόπουλος, τονίζει: "Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωστα Σπηλιοπούλου, νοιώθω την ανάγκη, ως μέλος του ΚΙΝΑΛ, να πω ότι δεν ανέχομαι να κόπτονται γι αυτό, άνθρωποι που έχουν αποστασιοποιηθεί απ' αυτό, από την σύσταση του και μέχρι σήμερα και μάλιστα άνθρωποι που του έχουν γυρίσει την πλάτη, πιθανά επειδή ίσως σ αυτήν την φάση δεν έχουν να λαμβάνουν κάτι απ' αυτό.

Επίσης δεν μπορούν να κατακρίνουν τις οποίες συμπράξεις για τις περιφερειακές εκλογές εκείνοι που φλέταραν με άλλες συμπράξεις, ανεξάρτητα αν δεν τους βγήκαν. Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνω ότι είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, στον συνδυασμό που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ και μάλιστα μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της βάσης, απόφαση που οφείλουν όλοι οι συμμετέχοντες στα όργανα του ΚΙΝΑΛ, να σέβονται και να στηρίζουν".