Αν υπάρχει μία ομάδα που στο τοπικό ποδόσφαιρο της Πάτρας και γενικότερα της Αχαΐας είναι μπροστά στο marketing, αυτή δεν είναι άλλη από τον Αετό Ρίου. 

Τα μέλη και οι φίλοι του ερασιτεχνικού σωματείου προχώρησαν σε δύο πρωτότυπες κινήσεις για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα αρκετά έξυπνες, κάνοντας αίσθηση όχι μόνο στον αθλητικό κόσμο, αλλά και στο διαδίκτυο. Ας τα πάρουμε από την ανάποδη όμως, 

Η δεύτερη κίνηση που έκαναν πράξη οι φίλοι και τα μέλη του Αετού ήταν να γυρίσουν σε παραγωγή της Flux Vid ένα διαφημιστικό σποτ, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο youtube, σε μορφή της γνωστής πλέον σειράς σε όλους "La Casa de Papel", σε ήχους "Bella Chao", διαφημίζοντας το άλμπουμ της ομάδας τους.  

Ποιο είναι το άλμπουμ της ομάδας; Ε, εδώ σας θέλω. Οι φίλαθλοι της αποφάσισαν να γιορτάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου τους. Με μεράκι, κόπο και έμπνευση προχώρησαν στην υλοποίηση ενός άλμπουμ τύπου Panini με φωτογραφίες των παικτών της ομάδας και φυσικά του τεχνικού τιμ. 

Το άλμπουμ έχει γίνει ανάρπαστο στην περιοχή του Ρίου, ενώ το βίντεο που το διαφημίζει έχει κάνει αίσθηση, με τις δύο αυτές κινήσεις του Αετού να έχουν σχολιαστεί με θετικό τρόπο από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και από όλα τα σωματεία. Είναι λοιπόν ή δεν είναι μπροστά ο Αετός Ρίου σε θέμα marketing; Μπράβο σε όλους! 



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ⚫ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ 2018/19 ⚫(90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ )