Μπορεί η Πάτρα να βρίσκεται στον "πυρετό" του Πατρινού Καρναβαλιού όμως το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται στον δικό του "πυρετό", αυτό των εσωκομματικών αρχαιρεσιών που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής για την ανάδειξη των συνέδρων που θα στείλει η αχαϊκή πρωτεύουσα και ο νομός, στο Κεντρικό Συνέδριο, στα τέλη του μήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Στην Πάτρα οι αρχαιρεσίες αυτές γίνονται στο κτίριο του ΤΕΕ, στην Τριών Ναυάρχων και από το πρωί της Κυριακής έως τώρα, έχουν περάσει αρκετά από τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής από την κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν τους συνέδρους της επιλογής τους. 

Η συμμετοχή κρίνεται αρκετά ικανοποιητική, παρόλο που λόγω του Παιδικού Καρναβαλιού, ορισμένοι μπορεί να μην είχαν την ψήφο τους στις προτεραιότητες της ημέρας, ωστόσο στο κτίριο του ΤΕΕ από το πρωί της Κυριακής, υπάρχει αρκετή κίνηση που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα όπου κλείνουν οι κάλπες. 

Ασφαλώς και δεν λείπουν οι πολιτικές συζητήσεις στα πηγαδάκια που έχουν στηθεί έξω από αυτό, στην Τριών Ναυάρχων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Πάτρα οι σύνεδροι που θα εκλεγούν είναι 97, ενώ οι υποψηφιότητες ξεπερνούν τις 160. Την ψήφο του μεταξύ άλλων έριξε και ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος. 

Ικανοποίηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει και από την προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί στην Κάτω Αχαΐα, στον Ερύμανθο, στο Αίγιο, αλλά και στα Καλάβρυτα. Τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές αναμένονται τις βραδυνές ώρες της Κυριακής. 

Δείτε φωτογραφίες: