Όλα αυτά τα εννέα χρόνια που είναι μαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν διαβάσει άπειρες φορές δημοσιεύματα που τους χωρίζουν και τους ξαναενώνουν.

Αυτή τη φορά, ένα δημοσίευμα της Realnews, το οποίο υπογράφει η Σήλια Αποστόλου, αφήνει να εννοηθεί πως δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά υπάρχει και φωτιά στα όσα λέγονται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, λένε πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Εκείνη έφυγε για λίγο από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό, όπου ζει η οικογένειά της. Ήθελε να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το μέλλον της με τον Μιχάλη. Ο κυριότερος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δύο, είναι η κόπωση που έχει επέλθει με το πέρασμα των χρόνων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αποφασίσει να δώσει τον χώρο που χρειάζεται η σύντροφός του για να ηρεμήσει και να σκεφτεί, δείχνοντάς της όμως καθημερινά το ενδιαφέρον του για εκείνη. Στενοί τους φίλοι εκτιμούν ότι οι προσπάθειές αυτές θα ευοδωθούν και θα συνεχίσουν την ιστορία αγάπης τους.