Στο αρχείο έθεσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, την πειθαρχική έρευνα που διενεργούσε ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Γρηγόρης Πεπόνης σε βάρος των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη.

Η πειθαρχική έρευνα σε βάρος των τριών εισαγγελικών λειτουργών είχε ξεκινήσει μετά την περιβόητη αναφορά που είχε καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίες είχε και την εποπτεία της εισαγγελίας Διαφθοράς.

Με την αναφορά του ο κ. Αγγελής, εξέφραζε σύμφωνα με πληροφορίες τη δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis αλλά και τη σφοδρή ενόχληση του για τη διαρροή πληροφοριών προς τον Τύπο από την περιβόητη συνάντηση του ιδίου και των εισαγγελέων Διαφθοράς με συναδέλφους του Αμερικανούς αλλά και στελέχη του FBI στη Βιέννη.

Μάλιστα, ο κ. Αγγελής μετά από αυτές τις διαρροές είχε υποβάλλει και την παραίτηση του ως εποπτεύον εισαγγελέας της εισαγγελίας Διαφθοράς.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι σύμφωνα με πληροφορίες την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ζήτησε ο Γρηγόρης Πεπόνης με πόρισμα που υπέβαλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία και την αρχειοθέτησε.