Το Dose διοργανώνει και φέτος το "Μαύρο Χορό", βάζοντας τη δική του πινελιά στο Πατρινό Καρναβάλι.
Ανατρέποντας τα δεδομένα, που θέλουν αυτές τις ημέρες και νύχτες να "ντύνονται" με μπόλικο χρώμα, το στέκι της Ηρώων Πολυτεχνείου, μας περιμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πιο "σκοτεινό" party της Αποκριάς.
Ένα party αυστηρά για μασκαράδες, που αναμένεται να κάνει χαμό, όπως ακριβώς συνέβη και με τα προηγούμενα!
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, λίγο πριν την κορύφωση της μεγάλης γιορτής, είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στην καρναβαλική εκδοχή του Pop up, σε ένα event που θα ξεκινήσει μετά τις 22:00 και θα κρατήσει μέχρι το πρωί.
Ο dj Δημήτρης Γαλανός εγγυάται τα μουσικά ακούσματα, φυσικά καρναβαλικά, αλλά και άλλα, από εκείνα που βάζουν φωτιά στη νύχτα και μας κάνουν να θυμόμαστε πόσο καλά περάσαμε το προηγούμενο βράδυ!
Το party, όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο έχει αυστηρό dress code. Η είσοδος θα σας επιτραπεί, μόνο εάν φοράτε μαύρα.
Γι' αυτό ανακαλύψτε την πιο εντυπωσιακή αμφίεση στο χρώμα που απαιτεί η βραδιά, εφοδιαστείτε με καλή διάθεση και κέφι και τα λέμε στο Dose!