Στην αναγνώριση των τριών νεαρών από τη Ρόδο που κλήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά την καταγγελία της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό το 2017, προχώρησε 21χρονη φίλη της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, το Νοέμβριο του 2017, αναγνώρισε τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία διασκέδαζαν μαζί και στην συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι της πριν να μεταβούν με την άτυχη φοιτήτρια στο δικό της σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Παράλληλα μια 24χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του βιασμού του 2017 ότι η φοιτήτρια μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες της άγριας δολοφονίας της να έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ακόμα ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου- Τοπαλούδη πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη ενώ παρόμοιες υποψίες εξέφρασε και ο πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι τρεις νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

Πηγή: dimokratiki.gr