Αναγκασμένη να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση, όπως βέβαια και στις αμοιβές των ηθοποιών, είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, όπως βέβαια και όλοι οι συνάδελφοί της.

Η ίδια μιλάει για τα νέα δεδομένα στη μικρή οθόνη αλλά και για το ξεκίνημα της καριέρας της. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

«Επιστροφή» στο γυαλί, για να παίξω με τον τίτλο της σειράς. Σου είχε λείψει;

Είχα ρίξει το βάρος µου στο θέατρο, είχα κάνει µια σειρά στην Κύπρο, το «Σαν οικογένεια» και, όταν ήρθε η πρόταση για την «Επιστροφή», µε κέντρισε ιδιαίτερα λόγω του θέµατός της και των εξαίρετων συντελεστών που την υπογράφουν µε όρεξη.

Το μεγάλο «μπαμ» το έκανες τηλεοπτικά με τους «Ψίθυρους καρδιάς», που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Τι κράτησες από αυτούς;

Ήταν µια βουτιά στα βαθιά. Είχε όλη τη γοητεία και όλη την αγωνία που έχει κάτι νέο που έρχεται στη ζωή σου. Ηταν µια δυνατή εµπειρία κι ένα καλό ξεκίνηµα...

Ήσουν πολύ μικρή στους «Ψίθυρους».

Ηµουν µόλις 22 χρόνων, Βασίλη µου... Πέρασαν τα χρόνια. Κι άλλαξαν πολλά!

Όπως τα κασέ που έπεσαν στα πατώματα;

Έπεσαν και... χτύπησαν (σ.σ.: γελάει)! Έπεσαν τα κασέ στα Τάρταρα, µειώθηκαν πολύ οι απολαβές µας, αλλά δεν θα γκρινιάξω, γιατί αυτό συµβαίνει παντού γύρω µας, σε όλους τους κλάδους. Αυτό που θέλω να υπογραµµίσω είναι ότι θεωρώ τραγικό το ότι κάποιοι «πατάνε» στην κρίση και ποδοπατάνε τον κλάδο, νέους ηθοποιούς κι όχι µόνο. ∆εν πληρώνουν ή δίνουν µόνο ψίχουλα, καταπατούν δικαιώµατα και κάθε έννοια αξιοπρέπειας. Πρέπει να µπει ένα φρένο σε αυτό που συµβαίνει!