Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων προσκάλεσε την Τρίτη 26/02 τον κ.Γεώργιο Ρώρο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πάτρας» .

Τα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομίλου τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γεώργιο Ρώρο και τους συνεργάτες του κ.Ηλία Γρηγόρη (δημοτικό σύμβουλο) τον κ.Κώστα Μαλαμή και τον κ.Πολυχρόνη Θωίδη και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα σχέδια των υποψηφίων και τα θέματα που απασχολούν τον Όμιλο.

Ο κ.Γ.Ρώρος και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν στις επιτυχείς παρεμβάσεις της παράταξής τους προς την Κυβέρνηση που τελεσφόρησαν με την απόδοση των 3,5 χιλιομέτρων του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Πατρέων και στην συνέχιση της αυτόνομης λειτουργίας του ΝΟΠ στους παραχωρημένους χώρους και εγκαταστάσεις του. Τόνισαν ότι είναι άμεσος στόχος τους η δρομολόγηση νομοθετικής ρύθμισης για τον επαναϋπολογισμό του εκκρεμών υπερβολικών χρεώσεων του νερού με νέα δεδομένα, καθότι αποδεδειγμένα υπάρχει το κοινωνικό πρόσωπο και η προσφορά του ΝΟΠ προς την νεολαία της Πάτρας.

Ο κ. Γ.Ρώρος δήλωσε ότι δεσμεύονται περαιτέρω για την αυτόνομη λειτουργία του ΝΟΠ στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του στο παραλιακό μέτωπο και υποστηρίζουν την αναβάθμισή τους σε συνδυασμό με την χρήση τους στην επιτυχή τέλεση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το καλοκαίρι στην Πάτρα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΟΠ, κ. Π.Καθρέπτας δήλωσε ότι όλοι πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οι εγκαταστάσεις του ΝΟΠ είναι και θα είναι πάντα διαθέσιμες για σημαντικές διοργανώσεις, που προβάλουν την Πάτρα και τον αθλητισμό της και έχουν πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε αυτή είναι η καταστατική αρχή του ΝΟΠ και σε αυτό αποσκοπεί η προσπάθεια της σημερινής διοίκησης. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την συμβολή τους στις σημαντικές εξελίξεις για την συνέχιση της χρήσης και λειτουργίας του Ομίλου στον χώρο που του έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία, ως αναγνώριση της μακρόχρονης ιστορίας του, στον ναυταθλητισμό της Ελλάδος και στην αθλητική παράδοση της Πάτρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ ευχαριστεί και εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Γ.Ρώρο για την κατανόηση των αιτημάτων του Ομίλου, καθώς και την δέσμευση του ιδίου και της παράταξής του για την επίλυσή τους.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΝΟΠ στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο γ.γ. Τ.Καλοκαιρινός, ο ταμίας Ν.Κανταράκης, το μέλος Ν.Φιλόπουλος και ο γεν.αργηγός Μ.Γεωργράς.