Η θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» στο Gazi Theatre ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα. Η γνωστή ηθοποιός ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που δημιούργησαν αυτή την παράσταση. Δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους, τα συναισθήματα της με ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο:

«Λίγο πριν το τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βάλαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία ζωής που πάντα θα κρατάω στην καρδιά μου σαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές, στην διαδρομή αυτή που κάνω σε αυτή την δουλειά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, στους χορευτές, στους μουσικούς και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την παράσταση. Ήταν όλοι ένας κι ένας και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα μαζί τους πάνω και πίσω απ’ την σκηνή. Ότι και να πω για να περιγράψω τί σήμαινε για μένα η συνεργασία μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, θα είναι λίγο.

Πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μας αγκάλιασε όλους, με αγάπη, από την αρχή. Άπειρα ευχαριστώ Άρχοντα. Θα κρατήσω κάθε κουβέντα μας θησαυρό στο μυαλό και στην καρδιά μου. Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τον κόσμο. Μας δώσατε τόση αγάπη… Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου. Έμεινε μια τελευταία παράσταση την επόμενη Κυριακή και σας περιμένουμε όλους για να κλείσουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο κεφάλαιο με κέφι, συγκίνηση και πολλή αγάπη. Συγκινούμαι από τώρα…».