Έχετε διάθεση για αίμα και για άγριες μονομαχίες, εν μέσω καρναβαλιού που στην Πάτρα, φτάνει στην κορύφωση τους; 

Αν ναι ετοιμαστείτε να δείτε ένα νέο Φεστιβάλ Βίας που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πάτρας, με αιμοβόρους μονομάχους να δείχνουν την δύναμη τους έτοιμοι, να κατατροπώσουν τον αντίπαλο. 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο διοργανώνει και φέτος αγώνες κατς, στήνοντας ένα διεθνών προδιαγραφών ρινγκ, αυτή τη φορά όχι στην πλατεία Όλγας, αλλά στην πλατεία Γεωργίου και συγκεκριμένα στην στοά του City. 

Το Φεστιβάλ Βίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 2 Μαρτίου από τις 14:00 έως τις 16:00 το απόγευμα και οι αγώνες αναμένονται να είναι συναρπαστικοί. Θα πέσει με λίγα λόγια το γέλιο της αρκούδας. 

Τα αστέρια του αθλήματος θα ανέβουν πάνω στο ρινγκ, ερχόμενα στην Πάτρα, μόνο για αυτόν τον σκοπό και είναι αποφασισμένα να προσφέρουν θέαμα στους Πατρινούς και να τους κάνουν να δουν τι σημαίνει καρναβάλι και Πατρινή αποκριά. Τίποτα δεν θα τους σταματήσει μπροστά σε αυτόν τον σκοπό. 

Σας προειδοποιούμε, μην τους σταματήσετε ούτε και εσείς. Ετοιμαστείτε να δούμε τους Ντέρτη Χάρρυ, Γκεόργκι Γκαβένκο, Τσάκαμπετ Νόρρις, Καλός Λύκος, Τζιμ Σουβλάκος, Βανταράκ Αττάκ, Μαύρος Χείρας, Ρόκυ, Γερόκυ, Μπάτμαν, Σούπερμαν και μία πλειάδα άλλων αστέρων του αθλήματος που θα λάμψουν στο σανίδι, για τα μάτια σας μόνο!

Οι μονομάχοι θα πλαισιωθούν από το μπαλέτο του Γιούρι Γκλιγκαρόβιτς, σε ένα υπερθέαμα παντός καιρού που δεν πρέπει να χάσετε. Και μη τολμήσετε να χάσετε. Σας προειδοποιούμε και εμείς, γιατί τόση ώρα που γράφουμε μας μπήκε η αγριάδα των μονομάχων και το αιμοβόρο αυτό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει μέσα μας. 

Λέτε να ανέβουμε στο ρινγκ και εμείς; Αυτό μας έλειπε τώρα...