Δικαίωση για τους γονείς και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Τζαβάρα που είχε τραυματιστεί θανάσιμα τον Μάη του 2012, όταν το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από όχημα. 

Σύμφωνα την απόφαση του Εφετείου Πατρών η οδηγός του τζιπ καταδικάστηκε σε τριάντα μήνες φυλάκιση. Η απόφαση αυτή έφερε μεγάλη ικανοποίηση στην οικογένεια του παιδιού και η μητέρα του συγκλονισμένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια της, έχοντας νιώσει τον μεγαλύτερο ανθρώπινο πόνο και την πιο οδυνηρή απώλεια. 

Η κατηγορούμενη είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία ευθύνη για το συμβάν και ουσιαστικά πως δεν κατάλαβε πως έγινε το τροχαίο, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 30 μήνες, όσο ακριβώς ήταν και η απόφαση του Πρωτοδικείου. 

Ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την καταδίκη της σε 32 μήνες, όμως αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συγγενείς του άτυχου Πάνου Τζαβάρα, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο φορώντας λευκές μπλούζες που είχαν πάνω τους τυπωμένη την φωτογραφία του παιδιού.