To Καρναβάλι πλησιάζει στην κορύφωσή του, καθώς απομένουν λίγες ημέρες πριν ξεχυθεί στους δρόμους της Πάτρας το μεγάλο ποτάμι των καρναβαλιστών.

Εκτός από τις παρελάσεις, είναι και εκείνα τα καρναβαλικά events που γράφουν ιστορία. Έτσι πραγματοποιείται και φέτος ο περίφημος "Κόκκινος Χορός", ένα πάρτι που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, που θέλει να ζήσει στον έπακρον την τρέλα του Καρναβαλιού.

Το Patrasevents.gr, λοιπόν, σας στέλνει δωρεάν στον Κόκκινο Χορό, που θα πραγματοποιηθεί στο Royal την Παρασκευή 8 Μαρτίου, για να περάσετε μια όμορφη βραδιά σε μια εκδήλωση που θεωρείται εμπειρία!

Για να βρεθείτε στο μοναδικό αυτό πάρτι-θεσμό των τελευταίων χρόνων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 07/03 και ώρα 18:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων.

Νικητές είναι:

Σπυριδούλα Κωνσταντοπούλου

Γεράσιμος Γιακουμέλος

Καλή Διασκέδαση!