Θυμάστε την υπέροχη εκείνη βραδιά που είχαν διοργανώσει τα καρναβαλικά πληρώματα του Συμπληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού, την περσινή Τσικνοπέμπτη, φέρνοντας στην Πάτρα, τον διάσημο τρομπετίστα από την Σερβία Μάρκο Μάρκοβιτς; 

Μπορεί ο Συμπληρωματικός Κρυμμένος Θησαυρός να μην υπάρχει φέτος από τη στιγμή που ο δήμος άναψε το πράσινο φως και έδωσε τη διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού στα καρναβαλικά πληρώματα, όμως η βραδιά σαν και αυτή που είχαμε ζήσει, θα επαναληφθεί. Την ίδια ώρα, στον ίδιο τρόπο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Αντί για τον Μάρκο Μάρκοβιτς, στην Πάτρα έρχονται αύριο το βράδυ οι Koza Mostra Live.  

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πλατεία Δροσοπούλου, ενώ πριν από αυτή θα διοργανωθεί παρέλαση - πέρασμα, μπροστά από τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, όπως είχε γίνει και πέρυσι, με τους συμμετέχοντες ντυμένους καρναβαλικά και με αυτοσχέδια μουσικά όργανα να σχηματίζουν μία τεράστια πομπή, στο δρόμο τους προς το σημείο όπου θα γίνει η μουσική βραδιά. 


Η πρόσκληση που έχει αναρτηθεί ήδη στο facebook αναφέρει τα εξής:"Για δεύτερη συνεχή χρονιά και φέτος το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, στις 18:30, τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού και όποιος άλλος Καρναβαλιστής συμπολίτης επιθυμεί, συναντιόμαστε στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων και Ρήγα Φεραίου.

Με Καρναβαλική αμφίεση και αυτοσχέδια μουσικά όργανα, καραμούζες και κρουστά, θα διασχίσουμε τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και με μια Καρναβαλική πομπή θα φθάσουμε στην πλατεία Δροσοπούλου για να διασκεδάσουμε και να παρακολουθήσουμε τη συναυλία των Koza Mostra Live και Piazza Santa Rosa. 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης για άλλη μια φορά επιφυλάσσουν εκπλήξεις και κεράσματα. Όλη η πόλη είναι καλεσμένη και η είσοδος είναι δωρεάν, σε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά Τσικνοπέμπτης, όπως η περσινή". KOZA MOSTRA- Alcohol is free - Live - 38o River Party


KOZA MOSTRA - ΜΕ ΤΡΕΛΑ LIVE @ ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΝΙΟΥΖ