Αρκετά είναι τα παράπονα που έχουν φοιτητές συγκεκριμένου τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, από έναν καθηγητή που δεν τους βάζει βαθμούς. 

Ο κάθε καθηγητής έχει ασφαλώς το δικαίωμα να κρίνει ο ίδιος τα γραπτά των φοιτητών του και να βάζει μόνος τα κριτήρια αυστηρότητας ή επιείκειας στην βαθμολογία του.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φοιτητές, η αυστηρότητα του καθηγητή αυτού εφαρμόζεται με την μορφή μεθόδου, αδικώντας έτσι ακόμα και αυτούς που έχουν γράψει καλά και περιμένουν έναν καλό βαθμό για να ικανοποιηθούν, πάνω από όλα ηθικά για την προσπάθεια τους.  

Ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν έχει σταματήσει να βάζει τριάρια και τεσσάρια, κάτι που ισχύει και στα προπτυχιακά μαθήματα που κάνει, αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα. Φοιτητές που ξημεροβραδιάζονται στο μεταπτυχιακό και γράφουν αρκετά καλά, παίρνουν τρία. Στο προπτυχιακό, φοιτητές που γράφουν για 8 και 9, παίρνουν 5 και 6. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φοιτητές ο συγκεκριμένος καθηγητής αρνείται κάθε φορά να δώσει το γραπτό στους σπουδαστές όταν του το ζητούν. "Είναι κατάφωρη αυτή η αδικία και μας στενοχωρεί" λένε οι φοιτητές.

Όπως υποστηρίζουν ο συγκεκριμένος καθηγητής, παρά την αυστηρότητα που έχει στην βαθμολογία του, δεν είναι και τόσο τυπικός στις παραδόσεις του αφού πολλές φορές ούτε που εμφανίζεται στο μάθημα και "ξεχνάει" να δώσει το παρών.