Ο "Κόκκινος χορός" έχει δείξει πως παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο και πως συνεχίζει να κερδίζει τις “καρδιές των καρναβαλιστών”.

Το Νο1 Party της Πάτρας, ο Κόκκινος χορός, έρχεται για ακόμη μία χρονιά και υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεσή στο "κόκκινο" την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού (8 Μαρτίου).

Το πιο in party θα μας βάλει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στο κλίμα του Καρναβαλιού. Ο Κόκκινος Χορός αποτελεί το event που δεν χάνει κανείς στην Πάτρα!

Φέτος θα πραγματοποιηθεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο στο Royal (παλαιό πτωχοκομείο) με τους υπέροχους εξώστες και το Stage να παρέχει όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα party πολλά υποσχόμενο.

Έκπληξη - Ένα Party πριν το Party

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ όταν πρόκειται για τον Κόκκινο Χορό! Για αυτήν την χρονιά οι διοργανωτές θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα με ένα…party πριν το Party.


Πριν μπούμε στο κυρίως πιάτο του Κόκκινου, θα ξεκινήσει από νωρίς ένα άλλο καρναβαλικό party το οποίο θα μας ταξιδέψει στα πιο κλασικά καρναβαλικά ακούσματα προηγούμενων ετών.

Φορτίζοντας την ατμόσφαιρα για την ξεσηκωτική συνέχεια με το μοναδικό mix νέων και παλαιών ήχων και μουσικών που μόνο στον Κόκκινο Χορό απολαμβάνουμε.

Και φέτος στα decks θα είναι οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος. Ο Χορός είναι Free Drink προσφέροντας απεριόριστo ποτό και φαγητό.


Μουσική, χορός και Mojito

Tρέλα, κόκκινη κορδέλα, μουσική, χορός τι λείπει; Μα φυσικά το σωστό ποτό για μια αξέχαστη νύχτα! Το Bacardi για μία ακόμα χρονιά θα είναι εκεί για να μας φτιάξει και να μας κεράσει ένα αυθεντικό Bacardi mojitο με ειδικό της Mixologist. Μια ξεχωριστή εμπειρία με Bacardi δώρα που θα μας απογειώσουν!

Φορέστε οπωσδήποτε "κόκκινο" και ετοιμαστείτε για τον πιο τρελό χορό του Πατρινού Καρναβαλιού...