Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Ήλιδας, ληστεία που διαπράχθηκε χθες, το μεσημέρι, στα Σαγαίικα, σε βάρος οδηγού ταξί.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, χθες το απόγευμα στην Βάρδα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, για να τον μεταφέρει στα Σαγαίικα 
Αχαΐας, όπου κατά την άφιξη τους, απειλώντας τον παθόντα ότι φέρει όπλο, ατάφερε να του αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, (50) ευρώ και ένα 
δαχτυλίδι.

Επίσης, ο 41χρονος ληστής  στην προσπάθειά του να αφαιρέσει το κλειδί από τον διακόπτη εκκίνησης του οχήματος, τραυμάτισε τον 60χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.