Ανάληψη ευθύνης έγινε, για την επίθεση στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής (17/2), από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο indymedia: "Στις 17/02 τα ξημερώματα επιτεθήκαμε με μπογιές και βαριές στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ το οποίο τις επόμενες ημέρες φιλοξενούσε εκδηλώσεις με παρευρισκόμενος τους Βορίδη, Ασημακοπούλου, Μειμαράκη, Κουβέλη, Παπαδημούλη και Ραγκούση, σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου.

Ο Σ. Χριστοδούλου, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες τραπεζών και ένταξη στον Επαναστατικό Αγώνα, είναι κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισας και βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 14/01 με αίτημα του την συγχώνευση των ποινών του.

Το κράτος για άλλη μια φορά εξωθεί σε εξόντωση όποιον/α δεν εναρμονίζεται με τα κυρίαρχα ιδεολογήματα του και χτίζει μια κανονικότητα στην οποία οποια/όποιος παρεκκλίνει φυλακίζεται, καταστέλλεται και αν δεν συμμορφωθεί βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με την εκδικητικότητα του.

Το κράτος έχει συνέχεια και όποιος και αν είναι ο εκάστοτε διαχειριστής αυτής της εξουσίας θα διατηρήσει το υπάρχον. Υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των εξουσιαστών, καταστέλλουν άγρια όποιον επιτίθεται στις τράπεζες, οι οποίες αποτελούν βασικό πυλώνα του οικοδομήματος.

Θεωρούμε ότι η ληστεία μιας τράπεζας αποτελεί επιλογή για όσες/όσους δεν θέλουν να ενταχθούν στην μισθωτή σκλαβιά αλλά και μια πρακτική αγώνα στον πόλεμο ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αναρχικές/Αναρχικοί".