Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ένας ιδιαίτερος, ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό, το οποίο έχει αγαπήσει τη μουσική και τα τραγούδια του.

Στην Πάτρα, έχει αρκετούς φίλους της μουσικής του που κάθε φορά όταν έρχεται στην πόλη δεν χάνουν την ευκαιρία να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά. 

Όσοι γνωρίζουν από Σωκράτη Μάλαμα, ξέρουν ότι στα live του, έχει την ικανότητα και αναπτύσσει τους δικούς του κωδικές επικοινωνίας με το κοινό, κάνοντάς το να τον ακολουθήσει στην πορεία που διαγράφει πάνω στη σκηνή.


Έχοντας το ρεπερτόριο και το ταλέντο, ξέρει να ξεσηκώνει τους θεατές - ακροατές του, να τους συγκινεί, να τους βάζει στο ρυθμό του και να τους παρασύρει σαν άλλος "μάγος" στην ατμόσφαιρα των live του. 

Έτσι έγινε και στο live που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο χώρο της Αίγλης, στη Veso Mare, στη συναυλία που διοργάνωσε η Mojo Live. O Σωκράτης Μάλαμας προσέφερε μια υπέροχη βραδιά σε όλους τους Πατρινούς φίλους του που βρέθηκαν εκεί, τραγουδώντας, όπως μόνο αυτός ξέρει τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. 

Στις άτυχες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν κάποιοι νεαροί, έχοντας ξεσηκωθεί από τη μουσική του πέταξαν τσίπουρο πάνω στη σκηνή με αποτέλεσμα να βρέξουν τον τραγουδιστή και την κιθάρα του. Ο Σωκράτης Μάλαμας, μη χάνοντας την ψυχραιμία του και με ευγενικό τρόπο, τους είπε να μην κάνουν βλακείες, άναψε ένα τσιγάρο και η συναυλία συνεχίστηκε. 

Η βραδιά ήταν υπέροχη και δεν χάλασε από το ατυχές περιστατικό. Πάρτε μία γεύση από την συναυλία που έδωσε ο Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα. Αποσπερίτης - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Τσιγάρο ατέλειωτο - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Κίρκη - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Η τίγρη - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


(Τα βίντεο είναι από το mysterphaz και οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Μουλινού).