Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλά στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 της Νέας Σελίδας και απαντάει στα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο εβδομάδων που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Δανάη Παππά. Εκείνος όχι μόνο το ξεκαθαρίζει, αλλά δηλώνει πως είναι μόνος του εδώ και τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «Τατουάζ» σου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσεις και τη γυναίκα της ζωής σου, γιατί φημολογείται ότι με τη Δανάη Παππά γίνατε ζευγάρι. Με τη Δανάη Παππά δεν έχουμε σχέση. Αν ήμασταν ζευγάρι, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Εδώ και δύο χρόνια γράφουν ότι είμαστε μαζί.

Δεν αναφέρομαι σε παλιότερα δημοσιεύματα, αλλά σε αυτά που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν όντως ήμασταν ζευγάρι, δεν θα είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες που να μας δείχνουν μαζί; Με τη Δανάη έχουμε χημεία, κάνουμε πολλή παρέα, βγαίνουμε έξω, έχει γνωρίσει τους φίλους μου, αλλά ζευγάρι δεν είμαστε.

Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τη Δανάη Παππά; Τον τελευταίο χρόνο είμαστε δώδεκα ώρες τη μέρα μαζί. Αν ήταν να τη δω ερωτικά, δεν θα είχε γίνει τόσο καιρό;

Δηλαδή, δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα; Όχι. Είμαι μόνος μου εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι σχέσεις σε περιορίζουν, είτε το θέλεις είτε όχι. Στη φάση που είμαι τώρα, με ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, μια σχέση θα δυσκόλευε τη ζωή μου. Μια σχέση χρειάζεται αφοσίωση, χρόνο, δόσιμο, κάτι που δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτή τη στιγμή.

Μήπως φοβάσαι να δεσμευτείς; Όχι, δεν είναι αυτό. Απλώς σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν νιώθω ότι χρειάζομαι μια σχέση.

Είσαι πιστός στις σχέσεις σου; Ναι. Για να κάνω μια σχέση πάει να πει ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό να ακουμπάει άλλη γυναίκα. Για ποιο λόγο να κάνει σχέση ένας άντρας αν θέλει μετά να κοιτάει δεξιά και αριστερά; Ένας άντρας που απατάει δεν πληγώνει μόνο τη σύντροφό του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, διότι αυτό που κάνει προκαλεί πόνο σε κάποιον που αγαπάει.

Σε έχουν απατήσει; Δεν το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά εκ των υστέρων έμαθα ότι σύντροφός μου με απάτησε. Είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου, αλλά δεν το είχα ψάξει περισσότερο, γιατί δεν μου αρέσει να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα. Όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, εννοείται ότι το νιώθεις, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς.