Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο και είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, επέλεξε να γράψει την αυτοβιογραφία του και να μοιραστεί με τον κόσμο που τον λάτρεψε, άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του.

Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου», είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου βιβλίου, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, ο Ντάνος το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στα γραφεία της Εκδοτικής Αθηνών για να υποδεχτεί όσους τον τίμησαν με την παρουσίας τους και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και με τους θαυμαστές του.

Στην περιγραφή του βιβλίου γράφει: «Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση – μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το «προνόμιο» της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς».