Οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της, είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ύποπτοι παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια, ρίχνοντας στο ποτό της, το «χάπι του βιασμού».

Πρόκειται για 2 ενήλικες ηλικίας 21 έως 25 ετών και έναν ανήλικο από την περιοχή Αρχαγγέλου Ρόδου. Οι δράστες φέρονται να τη βίασαν, να τη βιντεοσκόπησαν και στη συνέχεια να την εκβίαζαν με απειλητικά μηνύματα.

Η Ελένη γνώρισε τους 3 νεαρούς σε νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου όταν διασκέδαζε με φίλες της. Εκείνοι -όπως λένε οι μαρτυρίες- της έριξαν το χάπι του βιασμού. Προθυμοποιήθηκαν να τη μεταφέρουν σπίτι καθώς η φοιτήτρια δεν αισθανόταν καλά.

Η Ελένη κατάλαβε τι είχε συμβεί την επόμενη ημέρα. Έμαθε μάλιστα ότι οι 3 Έλληνες τη βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που τη βίαζαν. Γι’ αυτό πήγε και στην αστυνομία παρέα με φίλες της. Τις επόμενες ημέρες οι αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση τους τρεις υπόπτους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις.


Νέες αποκαλύψεις για την Ελένη Τοπαλούδη

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζητούν δικαίωση στη μνήμη του παιδιού τους. Η μητέρα της 21χρονος τόνισε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της. «Η Ελένη ζούσε σε ένα διαρκή φόβο και εκβιασμό» είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

«Θα αγωνιστώ μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές, οι εκβιαστές και οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε η μητέρα της στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «δεν έχει νόημα η δική μου ζωή. Ζω για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μόνο αυτό θέλω».


Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην Τατιάνα Στεφανίδου

Πηγή: Star, ΣΚΑΪ