Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το myastro για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κατεβάζεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Ταύρος

Η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα, όταν ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα, τον ελεύθερο σου χρόνο να τον αξιοποιήσεις για να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών για να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης.

Δίδυμοι

Η σημερινή Κυριακή ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις, αγαπητέ Δίδυμε. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, όλα σήμερα θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα, για τα θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Παρθένος

Ίσως συμβούν κάποιες αντιπαραθέσεις σήμερα στην ζωή σου που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη διακριτικότητα. Προσοχή, μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να ξεπηδήσουν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία, γι’ αυτό βάλε ξεκάθαρους στόχους και μίλησε άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα, φίλε Ζυγέ, χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι σε προβληματίζει. Όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Σκορπιός

Οι αναστατώσεις της περιόδου συνεχίζονται και την σημερινή ημέρα και αλλάζουν αιφνίδια το πρόγραμμα που έχεις βάλει, αγαπητέ Σκορπιέ. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή στις κινήσεις σου. Μην επηρεαστείς από αυτά που θα ακούσεις και άφησε το χρόνο να σου δείξει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, η σημερινή μέρα φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αιγόκερως

Είναι γεγονός, αγαπητέ Αιγόκερε, ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός, για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορεί να πετύχεις πολλά με λίγη παραπάνω επιμονή.

Ιχθείς

Σήμερα έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις, φίλε Ιχθύ, και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση.