Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφερόμενη στα επαγγελματικά της, αλλά και στα πρόσφατο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» με την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, η ηθοποιός σχολίασε πως υπάρχουν άνθρωποι που συνηθίζουν να φεύγουν ευκολότερα από δουλειές. Ο Παύλος Σταματόπουλος τότε αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη που βρισκόταν αρχικά μαζί της στην παρουσίαση του «Στα τραγούδια λέμε ναι» και αποχώρησε λόγω χρόνου. Μονάχα που…. μπέρδεψε τα ονόματα, όπως αναφέρει το zappit.

«Σου ξαναέτυχε αυτό και στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο που παρουσιάζεις την εκπομπή, δεν ήταν να το κάνει ο Μπουρδούμης πριν;»

«Παιδιά, να ξεκαθαρίσουμε Μπουγιούρης και όχι Μπουρδούμης! Να τα λέμε και αυτά…» τον διέκοψε η Ναταλία Δραγούμη χαμογελώντας αμήχανα και εξήγησε: «Δεν ακυρώθηκε κάποια δουλειά. Είχε κάποιο θέμα με τα ωράρια, γιατί δεν είναι εύκολα τα ωράρια αυτών των εκπομπών. Είχε κάποιες υποχρεώσεις πρωινές.».