Συγκλονισμένος είναι ο προπονητής του 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Μάρκος Μυκονιάτης, δημοσίευσε στο Facebook μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου».

Ο 24χρονος Εύζωνας βύθισε στο πένθος την Προεδρική Φρουρά, την Πάτρα όπου καταγόταν, αλλά και όλη την Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατό του, που αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Σπύρος Θωμάς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.


Μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του Σπύρου ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ήταν μία μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Να είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάζει, καλή δύναμη στην οικογένειά του. Εγώ ήμουνα προπονητής του στην ομάδα, το παιδί μεγάλωσε στην Ακαδημία της Παναχαϊκής. Στην Ακαδημία ήρθε μόλις δέκα ετών και είχε σημαντικές διακρίσεις. Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ένα παιδί που πέρναγε απαρατήρητο. Ήτανε εντελώς αναπάντεχο αυτό που συνέβη, πολύ ξαφνικό, το παιδί ήταν υγιέστατο. Σαν προπονητής τον είχα πέντε χρόνια ποτέ δεν είχε κάποιο θέμα υγείας», δήλωσε στο newsit.gr ο προπονητής, Μάρκος Μυκονιάτης.


Συγκλονίζει ο προπονητής του εύζωνα: Είμαστε συγκλονισμένοι