Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των κακοποιών που εμπλέκονται στη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες οκτώ (8) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες, σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας», αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων, μέλη της σπείρας εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κηφισιά.

Από τα 8 μέλη της σπείρας, τρεις κατηγορούνται από την Αστυνομία ως δολοφόνοι του επιχειρηματία.

Ο ένας είναι ο Αλβανός ELVIS GJERGJI, 30 ετών, που είχε διαφύγει στο Βέλγιο, ο οποίος έχει συλληφθεί και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.


Οι άλλοι δύο αναζητούνται από τους αστυνομικούς.

Ο ένας είναι ο TONIN ή ANTONI KOLA, 38 ετών, από την Αλβανία.


Ο δεύτερος που αναζητείται είναι ο ADRIAN FRROKU ή FRROCU, 44 ετών, από την Αλβανία, ο οποίος σύμφωνα με συγκατηγορούμενο του είναι εκείνος που πυροβόλησε τον άτυχο επιχειρηματία.


(επ.) JASCU ή KOLA ή GIERGJI (ον.) EDMOND ή ADRIAN του FRROK ή MARK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-3-1985 ή 8-3-1989 στην Αλβανία


(επ.) PEPA (ον.) GENCI ή JORGO του SHEFIT και της XHEVRIE ή XHEVA που γεννήθηκε στις 24-5-1977 στην Αλβανία


(επ.) FILOPATI (ον.) ARMANDO του GJOVALIN και της MARTINE που γεννήθηκε στις 3-6-1983 στην Αλβανία


επ.) HINGA (ον.) GENTIAN του HEKURAN και της BUKURI που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αλβανία


(επ) IORDACHE (ον) ANDREEA - DANIELA του VIOREL και της MARIA που γεννήθηκε στις 9-1-1985 στην Ρουμανία