Ένα new entry στο κέντρο της Πάτρας έρχεται για να μας δώσει χρώμα, φαντασία αλλά και λύσεις στο μεγάλο ερώτημα μας για το ιδανικό δώρο που επιθυμούμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά καιρούς.

Ο λόγος για το νέο κατάστημα με είδη δώρων "Hi - GIFT Patras" το οποίο θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά του την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 20:00 στην οδό Πατρέως 38 και Μαιζώνος.

Το Hi - Gift είναι πραγματικά ένα κατάστημα που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες είδη εξαιρετικής ποιότητας, σχεδιασμού και φυσικά πρωτοτυπίας!

Η ιδιοκτήτρια Βασιλική Καλεντζώτη σας καλεί στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος, ώστε να απολαύσετε την φιλοξενία της και να πάρετε μια γεύση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Σας προτείνει να διαθέσετε λίγο χρόνο, ώστε να γνωρίσετε τα προϊόντα του «Hi-GIFT» που σίγουρα πως θα σας εκπλήξουν, τόσο για τη χρήση τους όσο και για το μοναδικό στυλ τους!

Είδη δώρων, gadgets για ψαγμένους, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, vintage gifts και ρολόγια σε εντελώς προσιτές τιμές, μπορείτε να τα βρείτε στο Hi-GIFT Patras.

Δώστε χρώμα στις ιδιαίτερες στιγμές των αγαπημένων σας προσώπων μέσα από μια όμορφη κίνηση!