Μετά από 60 παραστάσεις και 30.000 θεατές, η Γιώτα Νέγκα δίνει ξανά ζωή στην παράσταση – πρόταση, «Φύλλο Ανδρικό» κι επιστρέφει στην Πάτρα, στην κεντρική σκηνή του Royal Τheater την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Το « Φύλλο Ανδρικό 2» έρχεται με νέα ενορχηστρωτική ματιά και ερμηνευτικές εκπλήξεις να επαναφέρει την περιπλάνηση της Γιώτας Νέγκα σε έναν ανδρικό ρεπερτοριακό δρόμο, τον οποίο η ίδια, ως γνήσιο θηλυκό, τολμά να προσεγγίσει βάζοντας την προσωπική της υπογραφή.

Οι ανδρικές φωνές που τη μεγάλωσαν αλλά και εκείνες με τις οποίες μοιράστηκε τα ίδια βιώματα, οι ιστορίες πίσω από τραγούδια που ενώθηκαν με τις δικές της ιστορίες, ο Ξυλούρης μαζί με τον Δεληβoριά και ο Μπιθικώτσης δίπλα στον Μητροπάνο δημιουργούν έναν γυναικείο μονόλογο μέσα από λόγια που ηχούν ανδρικά στη συλλογική μνήμη. Η προσωπική της δισκογραφία και τα νέα της τραγούδια, σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου, εντάσσονται σε αυτό το ατμοσφαιρικό σύμπαν και ενώνονται, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον πυρήνα του προσωπικού βιώματος.

Η Γιώτα Νέγκα για δεύτερη σεζόν βάζει στον εαυτό της τη μεγάλη πρόκληση που τη θέλει πρωταγωνίστρια σε ένα έργο που φτιάχτηκε με ανδρικούς όρους, να αποδεικνύει ότι το συναίσθημα δεν έχει φύλο ή καταγωγή, παρά μόνο αλήθεια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι
Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα
Dasho Kurti – ακορντεόν
Αλέξανδρος Τράμπας - μπάσο
Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης,
Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Info:
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
Royal Theater, Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Προπώληση (από 15 Μαρτίου): 12 ευρώ
σε Γωνιά του Βιβλίου, Discover Bookstore, Queen Café, Φάρος εν Πάτραις

Στην είσοδο: 14 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30. Έναρξη: 22.30

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610 310120


ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ....ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ