Η Pathos Greece, για το καλοκαίρι του 2019 ψάχνει για ενθουσιώδεις, γεμάτους ενέργεια νέους/ες να ενταχθούν στις ομάδες ψυχαγωγίας σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ελλάδα ηλικίας 18-33 ετών, επικοινωνιακούς, εργατικούς, ευγενικούς, υπεύθυνους & οργανωτικούς, ικανούς να δουλέψουν αρμονικά σε ομάδα.

Συγκεκριμένα αναζητά νέους/ες με ή χωρίς εμπειρία για: Fitness and Sports, Μαθήματα Χορού, Παιδικούς Ψυχαγωγούς, Νηπιαγωγούς, Παιδαγωγούς, Djs, Θεατρολόγους, κα., με θετικό χαρακτήρα και όρεξη για μάθηση για να στελεχώσουν τις ομάδες σε πολυτελή Resorts στην Αχαΐα, Ηλεία, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο & Κέρκυρα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλάνε με ευχέρεια Αγγλικά ή Γαλλικά. Φυσικά η γνώση και κάποιας άλλης γλώσσας (Ισπανικά, Πολωνικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, κτλ.) είναι καλοδεχούμενη.

Θα θέλατε να περάσετε το καλοκαίρι εργαζόμενοι σε ένα θέρετρο διακοπών; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μην χάνετε χρόνο. Η Pathos Greece σας περιμένει να συμμετάσχετε σε μία από τις ομάδες της και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες το φετινό καλοκαίρι παρέχοντας: Δωρεάν Εκπαίδευση, Διαμονή & Πλήρη Διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), Μηνιαίο Μισθό, Ασφάλιση.       

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με φωτογραφία στο [email protected] ή να επικοινωνήσουν στο 6946060485.