Για όλους και για όλα μίλησε στο gazzetta η Πατρινή πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού, Νόρα Δράκου. 

Η 26χρονη πρωταθλήτρια τόνισε σε ότι αφορά τους στόχους της για το 2019: "Αρχικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο. Έχω εξασφαλίσει τα όρια οπότε προετοιμάζομαι αυτή την περίοδο. Από την 1η Μαρτίου μπαίνουν σε ισχύ τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οπότε ένας μεγάλος στόχος για φέτος είναι και να μπορέσω το 2020 να είμαι στο Τόκιο»". 

Σε ότι αφορά την μεγαλύτερη της επιτυχία έως σήμερα και πως περιμένει το 2020 στο Τόκιο, ανέφερε: "Σίγουρα η 8η θέση στο Παγκόσμιο του Καζάν είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Το έχω πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου ότι αυτή η θέση ήρθε μετά από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

Αυτή την επιτυχία την ξεχωρίζω λοιπόν όχι τόσο για τη θέση, όσο για τη μάχη μου απέναντι στο «τέρας» του τραυματισμού και από την οποία βγήκα νικήτρια. Τώρα όσον αφορά το Τόκιο το περιμένω πως και πως. Νομίζω θα είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση, μια πολύ πρωτοπόρα τεχνολογικά, και θα προσπαθήσω πολύ για να συμμετάσχω για 3η φορά και να πετύχω τους στόχους που έχω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου". 


Μίλησε επίσης και για τον ΠΑΟ, την ομάδα της λέγοντας: "Βαδίζω τον τρίτο μου χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ήμουν στον Παναθηναϊκό τα δύσκολα χρόνια του όπου τα προβλήματα ήταν πολλά και διαφόρων ειδών.

Όμως ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που αγαπάει τους αθλητές που έχει στο δυναμικό του και που προσπαθεί πραγματικά για να τους έχει ικανοποιημένους. Φέτος τα πράγματα στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει 360 μοίρες, έχει μπει μια σειρά σε όλα τα ζητήματα, νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ελπίζω να μείνω στον σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμα". 

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την Πάτρα δεν έκρυψε τη νοσταλγία της για αυτήν: "Η Πάτρα είναι η πόλη που μεγάλωσα που ζει η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ και που θέλω να γυρίσω μόλις τελειώσω με τον αθλητισμό. Σίγουρα είναι μια πόλη που δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε καθώς είναι πολύ όμορφη αλλά είναι στο ιδανικό μέγεθος για να ζήσει κανείς αξιοπρεπώς να κάνει οικογένεια και να περνάει όμορφα»".